Nyheter

Moorsele, Belgien CSI YR

Årets första internationella tävling blev i Moorsele. Hästarna har skött sig jätte bra! Kät's Robin hade ett nedslag i 1.30 på fredagen och i 1.40 på lördagen, men avslutade med att vara femma i 1.35. Sunrider gjorde två starter och var placerad i båda, 1.40 på fredag och 1.45 Grand Prix på söndag.

Göteborg Horse Show, Scandinavium 2012

Det var en lärorik helg i Scnadinavium, bara att se alla duktiga ryttare och rida på en stor arena gör verkligen att man växer som ryttare! Tävlingsresultaten var helt okej, tvåa i uppvärmingsklassen och sexa i finalen.

Borås, Gina tricot Grand Prix 2012

Årets andra tävling blev i Borås, denna gången bara med Sunrider. Första dagen gick hon en 1.40, noll fel i grunden men ett tidsfel. På lördagen var det dags för 1.40 kvalet till söndagens Young Rider klass, även här nolla på hinder men inom maxtiden denna gången, vilket gav en placering! På söndagen blev det 1.45 Young Rider finalen, nolla på hinder men ett tidsfel. Detta gav ändå en fjärde placering (igen..). Efter den sista kvalomgången till GHS Young Rider cup slutade Sunrider på en femteplats i listan, där 16 stycken kvalade till Scandinavium! Nu laddar vi om inför Scandinavium..

Grevagården 3-5/2 2012

Årets första tävling blev i grevagården. Båda hästarna känns jätte fräscha efter vintervilan och de presterade mycket bra! Första dagen gick både Sunrider och Käts Robin en 1.30, nolla på hinder men ett tidsfel på båda. På lördagen gick båda 1.40 som var kval till söndagens Young Rider klass, även denna dagen var båda nolla men också placerade. Käts Robin kvalade till Young Rider SM efter denna felfria rundan! Sunrider startade 1.45 finalen på söndagen och blev fjärde placerad, vilket gav oss fina poäng i kvallistan till GHS Young Rider cup.

2011

2011 har varit ett helt fantastiskt år! Jag har haft otroligt fina hästar i mitt stall och ett grymt bra team bakom mig. Men som alltid i ridsporten har det varit både framgångar och motgångar. En person som har gjort allt det här möjligt är Niclas Parmler, med ett fantastiskt engagemang och support i alla lägen. Och såklart mamma och pappa som är hästägare :) Samt vår kiropraktor Stefan Andreasson som har hållt hästarna i ett fantastiskt bra skick hela året!

Billdals Grand Prix 2-4 December 2011

Det var en bra helg i Billdal som bjöd på både placeringar och ett trevligt arrangemang. Warm up i 1.30 på fredagen var en lagom start, Käts Robin var nolla och placerad, Sunrider hade ett nedslag men en bra runda. I lördagens 1.40 kval till GHS young rider cup delfinal glänste Sunrider, nolla och placerad. På söndagen gick Sunrider 1.45 Young rider - klassen, efter en super prestation slutade hon med en åttonde placering.

Flyinge Grand Prix 18-20 November 2011

Elit tävlingarna i Flyinge startade bra, med två felfria rundor i Warm up - 1.30. På lördagen gick både Sunrider och Käts Robin 1.40 som var kvalet till GHS Young Rider cup delfinal. Sunny levererade en fin nolla och en placering, Käts Robin hade ett nedslag. På söndagen debuterade Käts Robin 1.45 i lilla GP, en super runda men ett oturligt nedslag.

Scoubi Dou har bytt ägare

Vi på Ebbagården önskar Scoubi Dou all lycka till i framtiden hos sin nya ägare

Horse Of The Year Show 9/10 2011

Scoubi Dou startade i Leading Pony Show Jumper Of The Year. Han gjorde två fantastiska rundor i 1.45, 0 fel i grunden och ett nedslag i omhoppningen. Det gjorde så att Scoubi och Millie Allen slutade på en fjärde plats! Vi är väldigt stolta här hemma i Sverige att Scoubi Dou levererar så fina resultat.

Halmstad 25/10 -11

Höstens första inomhus tävling var i halmstad. Sunrider gick en 1.40 och var dubbel nolla och fjärde placerad.

Svenskt Mästerskap 2011, Skövde

Sunny hoppade helt fantasktiskt under hela Junior-SM. Nolla i första kvalet, ett oturligt nedslag i andra kvalet och nolla på hinder i finalen men dock ett tidsfel, överskred tiden med bara 0.18 sek. Totalt 5 fel under hela JSM gav Sunny en fjärde placering.

Ballingslövs RF. Skyrup 27-31 Juli 2011

Det var en lyckad helg i Skyrup! Hästarna hoppade super och vi är mycket nöjda. Nya Käts Robin gjorde sin första tävling med oss, nolla och placerad i första 1.30, ett nedslag i debuten i 1.40 och 1.40 på lördagen var vi nolla och kvalade till SM (!) Helt fantastiskt, har bara haft hemma honom i en och en halv vecka och detta var vår första tävling!
Sunrider skötte sig utmärkt, placerad i kval 1 (1.35), femma i kval 2 (1.40) och i finalen 1.45 (Sunrider's debut) var vi sexa.

CSI-J Nordic Development Tour, Capa City, Danmark 15-17 Juli 2011

Sunrider's första tävling sen Bonheiden och hon skötte sig utmärkt! 2:a i kval 1 juniorer stora rundan (1.30), Vann kval två (1,35) och i Grand Prix (1.40) blev det en fjärde placering. Felfri och snabbaste i tiden i andra rundan men dock ett nedslag på näst sista hindret i första rundan slutade vi på en fjärde placering. Helt klart en godkänd "come back" för Sunny!

Strömsholm Lag SM, 3-4 Juni 2011

Miss Lyckad presterade mycket bra i Strömsholm. Nolla och placerad i warm up. Nolla i båda rundorna i laget och Billdal tog silver!

Bonheiden CSIO-YR, Belgien 19-22 Maj 2011

Belgien igen, denna gången debut som young rider. Det var betydligt svårare men det var många bra rundor och mycket lärorikt!

Moorsele CSIO-J, Belgien 12-15 Maj 2011

Årets andra internationella tävling blev Moorsele, igen. Denna helgen var det nations hoppning, Sunrider var med i Svenska laget och gjorde en bra insats genom att vara nolla i första rundan! I Grand Prix över 1.40 hinder slutade Sunrider på ett nedslag och det var bästa Svensk i den klassen. Miss Lyckad och Good Lucky Girl var placerade också. Good Lucky Girl var 4:a och 6:a i 1.30 klasser och Miss Lyckad avslutade med en fin 5:e placering i 1.30.

Henriksdal Spring Tour, 29/4 - 1/5 2011

Alla tre hästarna gick bra i Henriksdal, detta var nya Miss Lyckad's första tävling med oss. Sunny och Lucky var duktiga hela helgen men Miss Lyckad var strået vassare. placerad i alla klasser och avslutade fint med att vinna Lilla GP (1.30)

Moorsele CSI-J, Belgien 8-10 April 2011

Detta årets första internationella tävling blev i Moorsele. Det var bara Sunrider som tävlade och hon skötte sig utmärkt. Placerad i första kvalet 1.35 Big Tour. I Grand Prix (1.40) på söndagen var det en mycket bra runda, dock ett tramp i vattnet och ett nedslag på sista hindret, men en helt klart godkänd debut för Sunny i internationell Grand Prix!

Göteborg Horse Show, Scandinavium, 24-25 februari 2011

Det blev två lyckade starter med Sunrider i "Morgondagens Vinnare" under Göteborg Horse Show. Detta resulterade i en fjärde placering i Uppvärmningsklassen och en andra placering i Finalen.

Karl Jacob Ingvarsson 1:a, Evelina Tovek 3:a